🖼️NFT

NFT-urile (Non-Fungible Tokens) sunt un tip special de tokenuri criptografice care sunt unice și indivizibile. Aceasta înseamnă că fiecare NFT are o valoare distinctă și nu poate fi înlocuit cu alt token similar. Fiecare NFT conține informații unice despre proprietatea sau caracteristicile sale, ceea ce îl face ideal pentru a reprezenta bunuri digitale sau reale, cum ar fi artă digitală, colecții de jocuri, proprietăți virtuale și, în cazul EcoBottle, diverse tipuri de deșeuri reciclate.

În cadrul proiectului EcoBottle, vor exista patru colecții diferite de NFT-uri:

I. Colecția de NFT-uri Fondator:

Aceasta este prima colecție de NFT-uri, care va fi lansată inițial pentru susținătorii și investitorii care participă în etapa de seed a proiectului. Colecția de NFT-uri Fondator va consta în 10.000 de exemplare, iar distribuția lor se va face în funcție de raritate: Bronze, Silver, Gold, Platinum și Diamond. Aceștia vor primi NFT-uri care le conferă anumite beneficii și recompense.

II. Colecția de NFT-uri Plastic: (Token ECO)

Această colecție de NFT-uri va fi lansată între fazele 2 si 3 de pre-sale a proiectului și va fi asociată cu reciclarea recipientelor de plastic. Participanții vor avea posibilitatea să obțină aceste NFT-uri prin achiziționarea lor prin ECO TOKEN sau prin participarea la campanii de reciclare specifice.

III. Colecția de NFT-uri Sticlă: (Token ECO)

Această colecție va fi lansată în fazele 4 si 5 de pre-sale și va fi asociată cu reciclarea recipientelor de sticla. La fel ca în cazul NFT-urilor plastic, participanții pot obține aceste NFT-uri prin achiziție TOKEN sau prin implicarea activă în campanii de reciclare specifice.

IV. Colecția de NFT-uri Doza Aluminiu: (Token ECO)

Această colecție va fi lansată în faza a 6-a de pre-sale și va fi asociată cu recipientelor de aluminiu. Utilizatorii pot obține NFT-uri din această colecție prin achiziționarea lor (TOKEN) sau prin participarea la campanii de reciclare dedicate.

Fiecare colecție de NFT-uri va avea o cantitate limitată și va fi distribuită în funcție de raritate, astfel încât NFT-urile cu raritate superioară vor fi mai puține și mai prețioase, în timp ce cele cu raritate inferioară vor fi mai accesibile pentru un număr mai mare de persoane. În total, numărul de NFT-uri disponibile în fiecare colecție va fi fixat înainte de lansarea pre-sale-ului.

Tokenii EcoBottle și NFT-urile asociate vor fi utilizați în diverse moduri, cum ar fi pre-sale-uri, staking pentru obținerea de recompense suplimentare, participarea la jocuri și competiții, sau pentru a accesa beneficii în marketplace și parteneriatele cu alte companii.

Toate colectiile vor urma aceeasi structura, si anume :

RaritateNumarProcentBeneficii Staking

Bronze

5000

50%

extra APY TBA

Silver

3000

30%

extra APY TBA

Gold

1500

15%

extra APY TBA

Platinum

400

4%

extra APY TBA

Diamond

100

1%

extra APY TBA

Total:

10,000 exemplare

Colectia de Fondator va avea emisiune constanta de tokeni, urmand ca piscinele sa fie reumplute anual.

RaritateRecompensa/ziRandament anualTotal distribuiti

Bronze

1 token

365

TBA

Silver

2 tokeni

700

TBA

Gold

4 tokeni

1460

TBA

Platinum

8 tokeni

2920

TBA

Diamond

16 tokeni

5840

TBA

PRET TOKEN

TBA

Tokeni distribuiti/zi TBA

TBA

Info Colectii de NFT

Colecția Fondator - o inițiativă ce echivalează cu "capitalul inițial". Această colecție de NFT-uri deosebite este dedicată celor care au susținut proiectul nostru în stadiile sale incipiente. Fiecare NFT din această colecție este o operă de artă digitală unică, o emblemă a angajamentului vostru față de mediul înconjurător și față de misiunea noastră.

Aceste NFT-uri nu sunt doar o imagine atasata unui token non-fungibil, ci și o intrare într-o lume a oportunităților. Prin detinerea unui NFT din Colecția Fondator, vă alăturați unui grup select de entuziaști ai mediului, care au crezut în visul nostru și l-au sprijinit. În plus, aveți acces la avantaje semnificative care includ participarea exclusivă la fazele viitoare și beneficii crescute prin intermediul programelor noastre de staking și recompense.

Această colecție reprezintă "sămânța" noastră inițială, o investiție într-un viitor mai durabil și mai conștient. Oportunitatea de a deține aceste NFT-uri nu este doar despre a deveni parte a istoriei noastre, ci și despre a contribui la construirea acesteia.

Prin achiziționarea NFT-urilor din Colecția Fondator, nu doar investiți în valoarea lor intrinsecă, ci contribuiți și la baza noastră inițială pentru proiectele și inițiativele viitoare. Suntem recunoscători pentru sprijinul vostru și vă invităm să vă alăturați acestui cerc distinct al Fondatorilor noștri.

Esența Colecției Fondator se manifestă printr-o abordare inovatoare. Această colecție va fi însoțită de o emisiune constantă de tokeni, în timp ce piscinele de resurse vor fi reînnoite anual. Prin această abordare speram sa consolidam angajamentul nostru către o dezvoltare sustenabilă și asigurăm menținerea valorii și a importanței NFT-urilor din Colecția Fondator pe termen lung.

Acest model permite fiecărui detinator de NFT din Colecția Fondator să continue să participe la progresul nostru și să beneficieze în mod constant de avantajele asociate. Reînnoirea anuală a piscinelor de resurse asigură că aceste avantaje sunt menținute în mod echitabil și coerent pentru fiecare Fondator.

În esență, Colecția Fondator nu este doar o investiție în prezent, ci și o investiție în viitor. Emisiunea constantă de tokeni și reînnoirea periodică a resurselor sunt piloni esențiali ai angajamentului nostru de a crea o comunitate sustenabilă, cu oportunități de durată pentru toți Fondatorii noștri.

Fondator+plastic+sticla+aluminiu = AMBASADOR

Ambasador aduce în prim-plan un nivel superior de implicare în misiunea noastră de a construi un viitor mai sustenabil. Prin această, recunoaștem și recompensăm dedicarea profundă a comunității noastre pentru un mediu mai curat și mai verde.

Pentru a deveni un Ambasador, trebuie să fiți posesorul câte unui NFT din fiecare colecție precedentă. Acest lucru nu doar simbolizează devotamentul vostru, ci și conexiunea voastră autentică cu misiunea noastră.

AMBASADORII vor primi lunar recompense din profitul generat, recunoașterea unei implicații continue în construirea unui viitor sustenabil.

Fiecare Ambasador poartă cu sine o înțelegere profundă și angajament autentic. Nu este doar un token digital, ci o manifestare tangibilă a influenței voastre pozitive asupra mediului și asupra comunității.

Îi recunoaștem pe cei care au făcut un pas înainte, care au ales să fie mai mult decât simpli observatori. Ambasador este un tribut adus contribuției voastre esențiale, o amprentă în schimbarea către o planetă mai sănătoasă.

Acesta este un apel către cei care cred că implicarea lor contează și că fiecare gest are un impact. Ambasador este un grup voluntar de pionieri, care au recunoscut că schimbarea vine din acțiuni concrete.

Last updated